Skip to main content
test
Palomies - Ylivieskan kaupunki

Jokilaaksojen pelastuslaitos julistaa haettavaksi 2 kpl palomiehen virkoja.

Tervetuloa töihin meille Jokilaaksojen pelastuslaitokselle! Toimimme 17 kunnan alueella ja etsimme motivoituneita ja tiimityöskentelyyn kykeneviä henkilöitä. Lisää meistä löydät: www.jokipelastus.fi tai somekanaviltamme (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok).
Palomiehen virkojen ensisijainen työhöntulopaikka sijaitsee Kalajoen paloasemalla. Virkojen työalue on koko Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alue. Työaika on tällä hetkellä poikkeusluvanmukainen (42h/vko).
Palomiehen tehtäviin sisältyy muun muassa hälytys-, huolto-, koulutus- ja onnettomuuksien ehkäisytoimintaa. Palomiehellä on velvollisuus osallistua tarvittaessa varallaoloon sekä tehdä määrättäessä lisä- ja sunnuntaityötä. Lisäksi tehtäviin kuuluu esimiehen erikseen määräämät tehtävät.
Kelpoisuusvaatimuksena on pelastuslain 379/2011 mukainen miehistön kelpoisuus. Viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa BC-luokan ajokorttia ja kaikilta osin SM:n pelastussukellusohjeen mukaista kuntoluokkaa hyvä. Palomiehet ovat virkasuhteessa Ylivieskan kaupunkiin. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, TS:n ja Ylivieskan kaupungin tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Hakuhetkellä tehtäväkohtainen palkka on 2322,03€/kk tai erikseen määrätyin erityistehtävin 2403,91€/kk.
Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumukset suppeaan turvallisuusselvitykseen ja fyysisen toimintakyvyn sekä fobia ja uimataidon testaamiseen. Haastateltavan on esitettävä SM:n ohjeiden 48/2007 (Pelastussukellusohje) ja 5/2016 (Ohje pelastushenkilöstön toimintakyvyn arvioinnista ja kehittämisestä) mukaiset lihasvoiman ja aerobisen kestävyyden alle kuusi kuukautta vanhat testitulokset. Mikäli testitulokset eivät ole voimassa, hakija testataan ennen viran vastaanottamista. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Virkojen vastaanotto 31.12.2022. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus: Haettavan viran nimi, Jokilaaksojen pelastuslaitos, Puusepäntie 2, 84100 Ylivieska. Mikäli haet useampaa virkaa, tuo hakemuksessa esille virkojen ensisijainen hakujärjestys. Hakuaika päättyy 19.12.2022 klo 15.00.
Lisätietoja antavaa palopäällikkö Kauko Himanka 044 4296241.

Lisätietoja

www.jokipelastus.fi tai somekanaviltamme (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palopäällikkö Kauko Himanka 044 4296241

Lisätietoja

Ylivieskan kaupunki, Jokipelastus

Jokilaaksojen pelastuslaitos on yksi maamme 22 pelastuslaitoksesta. Toimimme 17 kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Luomme omalta osaltamme turvallisuutta ja hyvinvointia sekä hoidamme lakisääteistä tehtäväämme suomalaisen yhteiskunnan ja alueellamme oleskelevien hyväksi. Haluamme kehittää ja hyödyntää henkilöstömme osaamista muuttuvan toimintaympäristön asettamien riskien hallitsemiseksi. Tuotamme palvelumme yhteistyössä henkilökunnan, sopimuspalokuntien ja sidosryhmien kanssa.


Osoite: Ylivieskantie 50, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat