test
Palotarkastaja, anonyymi rekrytointi - Vaasan kaupunki

Pohjanmaan pelastuslaitos hakee palotarkastajaa ajalle 1.2.-31.12.2022.

Suomessa on alueellista 22 pelastuslaitosta, jotka tuottavat ympäri vuorokauden 24/7/365 turvallisuuspalveluita kaikkialla Suomessa.

Pohjanmaan pelastuslaitos toimii länsirannikolla 11 kunnan alueella, isäntäkuntanaan Vaasan kaupunki. Alueella annettavat palvelut tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä. Pelastuslaitoksella työskentelee noin 100 päätoimista työntekijää.

Lisätietoa Pohjanmaan pelastuslaitoksesta ja toiminnasta löydät osoitteesta https://www.pohjanmaanpelastuslaitos.fi/

Palotarkastajan työ muodostuu monipuolisista tehtävistä pelastuslaitokselle kuuluvassa onnettomuuksien ehkäisytyössä. Palotarkastajan keskeisiä tehtäviä ovat valvontatehtävät kuten yritysten ja laitosten palotarkastukset, paloriskivalvonta sekä turvallisuusviestinnän tehtävät.

Palotarkastaja suunnittelee ja koordinoi pelastuslaitoksen turvallisuusviestintää ja osallistuu turvallisuusviestinnän valtakunnalliseen verkostotoimintaan. Palotarkastaja työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Työ on yhteispeliä alueen muiden viranomaisten sekä alueen yhteisöjen ja asukkaiden kanssa.

Pelastuslaitos tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden olla mukana luomassa turvallisuutta muuttuvassa yhteiskunnassa. Me opastamme sinut mielellämme alkuun ja tarjoamme tarvittaessa lisäkoulutusta sekä mahdollisuuden myös jatkossa kehittyä alan huippuosaajaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu, tai pelastusalan tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Edellytämme vähintään B- luokan ajokorttia.
Virkaan valitulta edellytetään suostumusta tehtävän mukaisen turvallisuusselvityksen tekemiseen koeajan kuluessa.

Arvostamme:
- kokemusta onnettomuuksien ehkäisytyöstä
- kokemusta vuorovaikutteisesta asiakastyöstä
- kokemusta viestinnästä
- hyviä tietoteknisiä taitoja
- muu kielitaito
- tiimityötaitoja

Tarjoamme valitulle mahdollisuuden kehittää edelleen osaamistaan ja olla mukana kehittämässä onnettomuuksien ehkäisyn toimialaa niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on 3150 € / kk.
Koeaika on viisi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pidetään viikolla 4.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Vaasan kaupunki suosii anonyymia rekrytointia. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen rekrytointi@vaasa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esihenkilölle.

Lisätietoja

Pohjanmaan pelastuslaitos

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat