test
Palotarkastaja - Jokipelastus

Jokilaaksojen pelastuslaitos julistaa haettavaksi PALOTARKASTAJAN VIRAN.

Tervetuloa töihin meille Jokilaaksojen pelastuslaitokselle! Lisää meistä löydät: www.jokipelastus.fi tai SOME-kanaviltamme (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok).

Etsimme motivoitunutta ammattilaista pelastuslaitoksen onnettomuuksien ehkäisyn monimuotoisiin tehtäviin. Virkaan valittu työskentelee itsenäisesti osana pelastuslaitoksen riskienhallinnan tulosaluetta. Palotarkastajien työpäivät täyttyvät erilaisista asiakaskontakteista valvontatoimintaan, turvallisuusviestintään ja rakentamisen ohjaukseen liittyen sekä erilaisista suunnittelutehtävistä. Virkaan valittu voi omien kelpoisuuksien ja työtehtäviensä rajoissa osallistua myös alueemme pelastustoimen tehtäviin. Tehtäviin voidaan lisätä erikseen määritettävät asiantuntijatehtävät.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on pelastusasetuksen 379/2011 mukainen päällystön kelpoisuus tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään B-luokan ajokortti. Muu virkaan soveltuva osaaminen, kokemus ja kielitaito (englanti, ruotsi) voidaan lukea hakijan eduksi. Virkaan valitun kelpoisuuksien salliessa tehtäviin voi tarvittaessa sisältyä velvollisuus osallistua vapaamuotoiseen varallaoloon ja päivystävien palomestareiden sijaisuuksiin.

Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi odotamme perehtyneisyyttä pelastuslaitoksen onnettomuuksien ehkäisyn tehtäväkentästä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Virkaan valittava on virkasuhteessa Ylivieskan kaupunkiin.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti ja työaika on yleistyöaika. Työn joustavaksi tekemiseksi käytössämme on työaikapankki ja etätyömahdollisuus.

Virka on otettava vastaan 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Viran sijoituspaikka on pelastuslaitoksen toimialueella. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä annettava suostumus henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen. Virkaan sisältyy 6 kk:n koeaika.

Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä, eikä niitä liitetä sähköiseen hakemukseen. Mahdolliset paperihakemukset toimitetaan osoitteella Jokilaaksojen pelastuslaitos, Puusepäntie 2, 84100 Ylivieska. Kuoreen kirjoitetaan haettavan viran nimi. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 31.12.2021 klo 16.00.

Lisätietoja antaa riskienhallintapäällikkö Harri Pyyhtiä, 044 429 6005, harri.pyyhtia@jokipelastus.fi
Lisätietoja: http://www.jokipelastus.fi

Ylivieskassa 23.11.2021 pelastusjohtaja

Lisätietoja

www.jokipelastus.fi tai SOME-kanaviltamme (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riskienhallintapäällikkö Harri Pyyhtiä, 044 429 6005, harri.pyyhtia@jokipelastus.fi
Lisätietoja: http://www.jokipelastus.fi

Lisätietoja

Ylivieskan kaupunki, Jokilaaksojen pelastuslaitos

Jokilaaksojen pelastuslaitos on yksi maamme 22 pelastuslaitoksesta. Toimimme 17 kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Luomme omalta osaltamme turvallisuutta ja hyvinvointia sekä hoidamme lakisääteistä tehtäväämme suomalaisen yhteiskunnan ja alueellamme oleskelevien hyväksi. Haluamme kehittää ja hyödyntää henkilöstömme osaamista muuttuvan toimintaympäristön asettamien riskien hallitsemiseksi. Tuotamme palvelumme yhteistyössä henkilökunnan, sopimuspalokuntien ja sidosryhmien kanssa.


Osoite: Puusepäntie 2, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat