Palvelu- ja tuotesuunnittelija - Arkea Oy

Palvelu- ja tuotesuunnittelija - Arkea Oy

Palvelu- ja tuotesuunnittelija

Teemme Arkeassa työtä hyvän ruoan eteen koko ammattitaidollamme. Uskallamme haastaa ja olla innovatiivisia ruokapalveluiden kehittämisessä. Oletko sinä etsimämme palvelu- ja tuotesuunnittelija, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Haemme palvelu- ja tuotesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Arkean ruokapalveluita. Toimit osana tuotekehitys-, asiantuntija- ja suunnittelijatiimiä. Teet tiivistä yhteistyötä ruokapalvelumme ammattilaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vastaat ruokapalvelun palveluiden suunnittelusta ja konseptien kehittämisestä. Pääpaino tehtävässä on lasten ja nuorten ruokapalveluissa. Suunnittelija vastaa ruokalistan kehittämisestä, suunnittelusta ja reseptiikan testaamisesta. Laadun kehittäminen ja valvonta on tärkeä osa työtäsi.
Toivomme sinulta tuoreita ja idearikkaita näkökulmia tuotekehitykseen. Sinulla on kokin ammattitutkinto sekä kokemusta kokin ja/tai dieettikokin tehtävistä. Aiempi kokemus tai innostus palvelukonseptien luomisesta ja palvelumuotoilusta sekä tuotannonohjausjärjestelmä Aromin tunteminen katsotaan eduksi. Omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen, erinomaiset yhteistyötaidot sekä taidon motivoida muita. Työotteesi on aloitteellinen. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja tuot innovatiivisia uudistuksia toimintaan. Asiantuntemus ja intohimo ovat hyvä pari.
Miksi tulisit meille töihin? Tarjoamme antoisan ja vakituisen työn kasvavassa yhtiössä sekä Avainta Tes:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Palvelu- ja tuotesuunnittelija työskentelee osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelumme tuottaa päivittäin 42 000 ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistamme monessa eri toimipisteessä 500 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Täytä sähköisesti hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Sanna Uusitalo 050 303 6400 17.4. klo 10-12 ja 23.4. klo 13-14.
Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 000 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Sanna Uusitalo, sanna.uusitalo@arkea.fi, p. 050 303 6400 17.4. klo 10-12 ja 23.4. klo 13-14.

Arkea Oy
Osoite: ., Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan