test
Palvelualuesihteeri - Hailuodon kunta

Hallinnollisen työn osaaja - loistokunta kutsuu sinua!

Hailuodon kunnan Elinvoimainen Saari -palvelualue hakee

PALVELUALUESIHTEERIÄ

teknisten palveluiden palvelualueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 7.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palvelualuesihteerinä vastaat monipuolisesti teknisten palveluiden hallinnollisista tehtävistä, kuten kokousten ja päätösten valmistelusta ja erilaisten rekistereiden ja tilastojen ylläpidosta. Valmistelet vuokrasopimuksia ja kauppakirjoja ja toimit kunnan asuntosihteerinä. Osaat myös tiedottaa ajankohtaisista asioista eri kanavissa. Palvelualttiina persoonana hoidat taidolla erilaiset lupiin ja tilavuokrauksiin liittyvät asiakaspalvelutilanteet ja vahvalla taloushallinnon osaamisellasi varmistat sekä ulkoisen että sisäisen laskutuksen tiliöintien oikeellisuuden. Monipuolista hallinnollista osaamista vaativien tehtävien rinnalla hoidat ammattitaidolla myös erilaiset rutiinitehtävät postin käsittelystä arkistointiin.

Työssä menestyäksesi tarvitset hyvät tietotekniset taidot ja hallitset hyvin erilaisia tietokoneohjelmia. Teet työtäsi järjestelmällisesti ja täsmällisesti, etkä hätkähdä ajoittaisia aikataulupaineita. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta osaat toimia rakentavasti erilaisten persoonien kanssa. Toimit työssäsi vastuullisesti ja itsenäisesti.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai ammatillista perustutkintoa tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa, sekä vahvaa taloushallinnon osaamista. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä teknisten palveluiden toimintaympäristön ja -termien tuntemuksen erityisesti kaavoitukseen, rakennusvalvontaprosessiin sekä kiinteistönvuokrauksen ja -luovutuksen lainsäädäntöön liittyen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan tehtäväkohtaisen palkanosan ollessa 2312,17 €/kk. Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi/tyoavain/391373. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Monetra Oulu Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90140 Oulu. Hakemukset on toimitettava 3.12.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Markku Maikkola, p. 044 4973 510 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@hailuoto.fi.

Lisätietoja

Hailuodon kunta, Tekniset palvelut

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Saari on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkki majakka kutsuu luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät maaseudun rauhaa. Merimatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä.

Hailuoto on savuton kunta.


Osoite: Luovontie 176, 90480 Hailuoto

Sinulle suositellut työpaikat