Palvelualuesihteeri sivistyspalvelut - Hailuodon kunta

Palvelualuesihteeri sivistyspalvelut - Hailuodon kunta

Hallinnollisen työn osaaja - loistokunta kutsuu sinua!

Hailuodon kunnan Oppiva saari eli sivistyspalvelut hakee palvelualuesihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Palvelualuesihteerinä työhösi kuuluu laaja-alaisesti sivistyspalvelujen hallinnollisia tehtäviä: asiakaspalvelua, taloushallinnon tiliöintiä ja laskutusta sekä talousarvion ja tilinpäätöksen avustavia tehtäviä. Myös tilastointia, arkistointia sekä kotisivujen päivitystä. Olet Primuksen ja Wilman sekä ESS- ja M2 - järjestelmien käytön osaaja.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä itsenäiseen työhön. Arvostamme kehittävää, yhteistoiminnallista ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä esim. koulusihteerinä tai sivistyspalvelujen sihteerinä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai aikaisempi soveltuva opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto.

Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään 1.8.2019 alkaen. Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaisina. Tehtäväkohtainen palkka on KVTES:n mukainen.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry-palvelun kautta 29.5.2019 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi/

Sivistysjohtaja Kaija Sipilä, kaija.sipila@hailuoto.fi, 044-497 3560

Hailuodon kunta, sivistyspalvelut
Osoite: Luovontie 61, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Se on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkkinä seisova majakka kutsuvat luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireelle ja maaseudun rauhalle. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Tervetuloa työskentelemään luokseen kutsuvaan loistokuntaan!

Tutustu työnantajaan