Skip to main content
test
Palveluasiantuntija - Kotkan kaupunki

Merikaupunki Kotkassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva palveluasiantuntijan työsuhde 1.1.2023 alkaen. Tehtävä sijoittuu hallintoyksikköön, palvelupiste Ruoriin.

Tehtävään kuuluu monipuolisesti käytännön asiakaspalvelua, mm. puhelimessa sekä kaupungin puhelinpalveluiden kehittämistä. Toinen osaa tehtävää on kassapalvelutehtävät, jolloin tulee tuntea joukkoliikenteen Waltti- ja tapahtumalipputuotteiden myyntiä kassapalveluissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai sitä vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto sekä kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Työ edellyttää ymmärrystä eri palvelukokonaisuuksista, usean tehtäväkokonaisuuden omaksumista sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja ja kassanhallintaa. Arvostamme markkinoivaa työotetta, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hyvät englannin tai muun kielen keskustelutaidot katsotaan hakijalle eduksi.

Työsuhteeseen sovelletaan kuuden (6) kk:n pituista koeaikaa. Tehtävään valitun edellytetään toimittavan työnantajalle tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot työsopimuksessa sovittavaan päivämäärään mennessä. Tehtävässä noudatettava työaika on 36,25 h/vko. Palkkaus on KVTESin mukainen 2471,09 €/kk.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma - pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Digipalvelupäällikkö Eija Grönholm, puh. 040 355 9386 tai eija.gronholm @ kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Hallinto, Ruorin palveluyksikkö

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat