Skip to main content
test
Palveluasiantuntija asumisen neuvontaan - Jyväskylän kaupunki

Maankäytön palveluyksikössä vastaamme muun muassa kaupungin tonttien luovutuksesta ja markkinoinnista, maanhankinnasta, kaupungin asuntopolitiikasta sekä kaupungin asumisen neuvonnasta, jota palveluyksikön uutena tehtävänä haluamme nyt vahvistaa ja kehittää. Haemme nyt

PALVELUASIANTUNTIJAA

asumisen neuvonnan määräaikaiseen hanketehtävään ajalle 1.3.-31.12.2023.

Palveluasiantuntijan tehtävässä vastaat asiakkaiden ohjaamisesta ja neuvonnasta asumisen sekä asumiseen liittyvän talouden asioissa. Työyhteisömme koostuu osaavista moniammatillisista asiantuntijoista ja rohkeista tekijöistä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn, joka sisältää mielenkiintoisia ja muuttuvia haasteita. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työsi mukana sekä säännöllisen työnohjauksen. Modernit työtilamme sijaitsevat Jyväskylän keskustassa ja työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (AMK). Tarvitset tehtävässä kykyä kohdata ihmisiä erilaisissa asumisen tilanteissa sekä toimia eri sidosryhmien kanssa. Työskentelyotteesi on kehittämismyönteinen ja pystyt itsenäiseen työhön. Toivomme sinulta sosiaalialan tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä digi- ja viestintätaitoja. Eduksesi luetaan kokemus hanke- ja kehittämistyöstä sekä sosiaalisen median osaaminen.

Tehtäväkohtainen palkka on 2809 e/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävän määräaikaisuus perustuu kaupungin saamaan tukeen, joka myönnetään lakiin asumisneuvonnan tuesta kunnille vuosina 2023-2027 perustuen. Tuki myönnetään vuosittain erillisen hakemuksen perusteella. Vuoden 2024 tuki selviää loppuvuodesta 2023. Tehtävän mahdollinen jatko arvioidaaan hanketuen varmistuttua.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehittämisasiantuntija Susanna Hult, puh. 0408619655 (soittoajat 27.1. klo 13-15 ja 6.2. klo 9-11) / sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat