Palveluasiantuntija, konsernihallinto - Oulun kaupunki

Palveluasiantuntija, konsernihallinto - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin konsernihallinnon hallintopalveluissa on haettavana PALVELUASIANTUNTIJAN vakinainen tehtävä.

Palveluasiantuntijan tehtäviin kuuluu kaupungin luottamushenkilötoimielinten esityslistojen valmistelua, päätösten täytäntöönpanoa sekä luottamushenkilöiden palkkioiden maksuun liittyviä tehtäviä sekä muita luottamushenkilötoimielinten toimintaan liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto. Eduksi luetaan asianhallinnan kokemus.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9053/2019. Hakemukset on toimitettava 20.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipalvelut, p. 050 385 5698 tai sähköpostitse rekrytointi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Konsernihallinto
Osoite: Isokatu 9, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan