Skip to main content
test
Palveluasiantuntija, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Meitä monetralaisia on jo yli 1000 ja toimimme Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa sekä Lapissa.

Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voit työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Timanttinen asiakaspalvelu on meille kilpailuvaltti! Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimimme hakee nyt useita uusia työkavereita huolehtimaan asiakkaidemme sujuvasta arjesta.

Asiakaspalvelutiimissä vastataan sekä hr- ja palkkapalveluiden että talouden palveluiden yhteydenottoihin. Pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa suoraan asiakasrajapinnassa ja tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään palveluita sekä järjestelmiä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palveluasiantuntijana tehtäviisi kuuluu muiden asiakaspalvelun tähtiemme kanssa esimerkiksi palvelupyyntöjen käsittely eri kanavissa (puhelin, palvelunhallintajärjestelmä, chat) sekä muita kirjallisia tehtäviä. Hr:n- ja palkanlaskennan asiakaspalvelussa työskentely on puhelinpainotteisempaa, ja tärkeässä roolissa on ketterä tiedon etsiminen ja soveltaminen eri järjestelmistä.

Talouspalveluiden asiakaspalvelussa korostuvat erilaiset palveluprosesseihin kuuluvat tehtävät muun muassa myynti- ja ostolaskutuksen parissa. Tarkkuutta vaativat tehtävät, numeroiden pyörittely ja ongelmanratkaisu ovat tässä roolissa avainasemassa.

Pärjäät tehtävissä loistavasti, mikäli sinulta löytyy luontaista palveluasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Aikaisemmasta kokemuksesta taloushallinnon tai palkkahallinnon tehtävissä, ja soveltuvasta koulutuksesta on etua. Toivomme sinulta kykyä omaksua nopeasti uusia asioita muuttuvassa toimintaympäristössä sekä oma-aloitteista asennetta. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi hallussa tavalliset toimisto-ohjelmat ja kiinnostus opetella uusiakin järjestelmiä ja sovelluksia.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Henkilöstömme hyvinvointi, ammatillisen osaamisen kehittäminen ja sen tukeminen ovat meille tärkeitä arvoja. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Hybridimalli on tullut meille jäädäkseen, ja panostamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen esimerkiksi joustavien työaikojen ja etätyön kautta. Työtä tehdään sekä Tampereen toimistollamme että etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse palvelupäällikkö Elina Jortikka, puh. 041 730 2437, keskiviikkona 28.9. klo 15-16 ja maanantaina 3.10. klo 15-16.

Kiinnostuitko? Hienoa! Odotamme hakemustasi CV:n kera Kuntarekryn kautta viimeistään 9.10.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse palvelupäällikkö Elina Jortikka, puh. 041 730 2437, keskiviikkona 28.9. klo 15-16 ja maanantaina 3.10. klo 15-16.

Lisätietoja

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere, Suomi

Sinulle suositellut työpaikat