Palveluasiantuntija - Oulun kaupunki

Haemme PALVELUASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Oulun kaupungin konsernihallinnon päätösvalmistelun tuki -yksikköön.

Tehtävään kuuluu luottamushenkilötoimielinten (kaupunginvaltuusto ja -hallitus, lautakunnat, johtokunnat, toimikunnat, jaostot) kokousten esityslistojen ja pöytäkirjojen valmistelu ja laadinta, päätösten täytäntöönpanot sekä luottamustehtävien hoidosta maksettavien korvausten maksamiseen liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu mm. luottamushenkilötoimintaan liittyvien sähköisten työtilojen ja internet-sivujen tietojen päivittäminen sekä luottamushenkilörekisterin ylläpito. Keskeisiä käytettäviä tietojärjestelmiä ovat Loota, M2, Personec ja ESS.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto. Eduksi luetaan kunnallisen päätöksentekomenettelyn tuntemus ja hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14031/2020. Hakemukset on toimitettava 29.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Minna Parkkila, p. 044 703 1201 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Konsernihallinto
Osoite: Isokatu 9, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.