Palveluasiantuntija/palkkahallinto, Monetra Oulu - Monetra Oy

Haemme PALVELUASIANTUNTIJAA Monetra Oulu Oy:n palkkahallinnon tiimiin palkanlaskennan tehtäviin.

Palkkahallinnon palveluasiantuntijan keskeisimpiä tehtäviä ovat mm. työsopimusten vastaanotto ja tarkistus, palvelussuhdetietojen vastaanotto, päivittäminen ja tarkastus, vuosilomaoikeuksien määrittely sekä lomarahojen ja lomakorvausten maksatus, palkanmaksun yhteydessä hoidettavat maksut ja perinnät sekä työkokemuslisien/vuosisidonnaisten lisien valmistelu ja maksatus.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myönteistä asiakaspalveluasennetta ja paineensietokykyä sekä priorisointitaitoa ja itseohjautuvuutta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä sekä kunnallisten työehtosopimusten tuntemus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2021 saakka.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, osaavan tiimin tuen, laajat kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöetuudet kasvavassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko? Toimita hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2021 klo 15.00 mennessä. Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa".

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/oulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Nanna Väyrynen, p. 050 576 0420 tai Tommi Karsikas, p. 040 183 2696. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat