Palveluasiantuntija/palkkahallinto, Monetra Oulu - Monetra Oy

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen PALVELUASIANTUNTIJAA Monetra Oulu Oy:n palkkahallinnon tiimiin palkanlaskennan tehtäviin.

Palkkahallinnon palveluasiantuntijan keskeisimpiä tehtäviä ovat mm. työsopimusten vastaanotto ja tarkistus, palvelussuhdetietojen vastaanotto, päivittäminen ja tarkastus, vuosilomaoikeuksien määrittely sekä lomarahojen ja lomakorvausten maksatus, palkanmaksun yhteydessä hoidettavat maksut ja perinnät sekä työkokemuslisien/vuosisidonnaisten lisien valmistelu ja maksatus.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myönteistä asiakaspalveluasennetta ja paineensietokykyä sekä priorisointitaitoa ja itseohjautuvuutta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä sekä kunnallisten työehtosopimusten tuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, osaavan tiimin tuen, laajat kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöetuudet kasvavassa organisaatiossa.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 26.9.2021 klo 15.00 mennessä. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palvelupäälliköt Mirja Sevander, p. 040 668 1306, Nanna Väyrynen, p. 050 576 0420 ja Tommi Karsikas, p. 040 183 2696. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra konserni

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat