Palveluasiantuntija/palkkakirjanpito, Monetra Oulu - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:lle vakinaiseen työsuhteeseen henkilöstö- ja palkkahallinnon PALVELUASIANTUNTIJAA palkkakirjanpitoon.

Palkkakirjanpitäjä vastaa itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien palkkakirjanpitoon liittyvistä tehtävistä, kuten palkanlaskentaan liittyvien tilitysten sekä viranomaisilmoitusten laatimisesta. Lisäksi palkkakirjanpitäjä vastaa palkkatilien täsmäytyksistä ja toimii yhteyshenkilönä viranomaistahoihin. Tehtävä on mielenkiintoinen ja vastuullinen ja siinä pääset näyttämään ja kehittämään osaamistasi kasvavan organisaation mukana. Käytettävät järjestelmät ovat Personec F ja Visma Intime.

Palkkakirjanpidon tehtävässä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi) tai opistoasteen soveltuvaa tutkintoa. Eduksi luetaan työkokemus kirjanpidon tehtävistä, henkilöstö- ja palkkahallinnon prosessista ja järjestelmistä sekä tulorekisteriin liittyvä osaaminen ja jatkuva oman ammattitaidon kehittäminen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää käytännössä osoitettua IT-osaamista, järjestelmän käytön ja palveluprosessin syväosaamista sekä itseohjautuvuutta ja taitoa priorisoida.

Työssä menestymisen kannalta korostuvat hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, sekä aktiivinen kehittämisote työhön ja halukkuutta prosessien laadun parantamiseen.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä, ongelmanratkaisukykyä, positiivista asennetta, hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja sekä kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat paremmin ja siksi odotamme myös sinulta halua kehittää työtäsi ja kehittyä työssäsi.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton - noudatamme organisaatiossamme AVAINTES:iä.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 24.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mirja Sevander, p. 040 668 1306 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra konserni

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat