Palveluasiantuntija, varhaiskasvatus ( virka,2kpl) - Heinolan kaupunki

PALVELUASIANTUNTIJA, VARHAISKASVATUS -VIRKA (2kpl)

Tervetuloa työskentelemään Heinolan kaupungin varhaiskasvatuksen toimistotiimiin! Heinola on vireä, luonnonkaunis pikkukaupunki hyvien liikenneyhteyksien päässä Lahdesta ja Helsingistä. Heinolassa on kahdeksan kunnallista päiväkotia ja varhaiskasvatuksen piirissä on noin 600 lasta. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön innovatiivisen pikkukaupungin hallinnossa. Tutustu meihin osoitteessa www.heinola.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus.

Haemme kahta varhaiskasvatuksen palveluasiantuntijaa vakituiseen virkaan 1.6.2021 alkaen. Työpaikkana on kaupungintalo, mutta toistaiseksi on mahdollista tehdä myös osaksi etätyötä. Molempien palveluasiantuntijoiden työn sisällöstä noin 50 % muodostuu varhaiskasvatuksen asiakaslaskutuksesta sekä siihen liittyvästä perheiden tulotietojen käsittelystä, maksupäätöksistä ja asiakaspalvelusta.

Toinen 50 % työstä muodostuu siten, että toisen palveluasiantuntijan tehtävät painottuvat varhaiskasvatuksen tietojärjestelmiin, verkkosisältöjen hallintaan ja viestintään. Toisen palveluasiantuntijan tehtävät taas painottuvat varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen ja asiakaspalveluun.

Palveluasiantuntijan viran vaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Palveluohjausta sisältävässä tehtävässä eduksi katsotaan, jos tutkinto on varhaiskasvatusalalta ja hakijalla on vahvaa sisältöosaamista varhaiskasvatuksesta ja sen lainsäädännöstä. Molemmissa tehtävissä arvostamme vahvaa tietoteknistä osaamista, talousosaamista sekä työkokemusta tietojärjestelmistä ja asiakaspalvelusta, erityisesti varhaiskasvatuksesta.

Etsimme toimistotiimiimme kahta monipuolista työntekijää, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään työtään ja oppimaan uutta, mutta jaksavat tehdä myös rutiinitehtäviä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Palveluasiantuntijat työskentelevät työparina varhaiskasvatusjohtajan alaisuudessa.

Palkkaus on KVTES:in hallinnon asiantuntijatehtävien mukainen eli sijoittuu varhaiskasvatuksen opettajan ja päiväkodin johtajan palkan välille. Viran koeaika on kuusi kuukautta. Palvelussuhteen ehdoissa noudatamme KVTES: ta. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 25.4.2021 klo 24.00.


Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

vs. Varhaiskasvatusjohtaja Ville Häyrinen puh. 044 797 8536 / ville.hayrinen@heinola.fi

Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Rauhankatu 2, 18101 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Sinulle suositellut työpaikat