Palveluesimiehen virka - Haapaveden kaupunki

Haemme Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen (Haapavesi, Pyhäntä ) Haapaveden vuodeosastolle ja kotisairaalalle palveluesimiestä. Viran haku on voimassa ajalla 23.3.-6.4.2020. Palveluesimiehenä vastaat vastuualueidesi yksiköiden toiminnan, henkilöstön ja talouden johtamisesta sekä kehittämistyöstä yhteistyössä muiden esimiesten kanssa. Vuodeosaston toiminta on muuttumassa kuntoutus- ja arviointiyksiköksi tulevaisuudessa, jonka kehittämisessä tulet toimimaan vetäjänä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi / ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai alan ammattikorkeakoulu / aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävistä. Arvostamme vastuullisuutta, koordinointi- ja suunnittelutaitoja, hyviä yhteystyö - ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä muutosvalmiutta. Aikaisempi kokemus vastaavantyyppisen yksikön esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus ja virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentit on suoritettava hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajan. Laillistetun pätevyyden tarkistamme Julkiterhikistä.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Olemme savuton organisaatio.

Lisätietoja

http://www.sotehelmi.fi

Tutustu työnantajaan

Marko Niiranen, hoito-ja hoivapalvelupäällikkö, 044-7591 276 email: marko.niiranen@haapavesi.fi
Ritva Hantula, perusturvajohtaja, 044-7591 460, email: ritva.hantula@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki
Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita. Työpaikkamme on savuton.