Palveluesimiehen virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) tehostettussa palveluasumisessa on haettavana

PALVELUESIMIEHEN VIRKA

Viran aloituspaikka Ratapuiston palvelukoti, Ylivieska

Palveluesimies on esimiestyön ammattilainen, joka työskentelee hyvien palveluiden, asiakaskokemuksen ja henkilöstöjohtamisen puolesta. Työ on itsenäistä, mutta et ole yksin: tukenasi on tiivis kollegaverkosto ja johtavat esimiehet. Kehität yksikköäsi hyvien esimiestyön opein, kannustaen jokaista työntekijää kehittymään omassa tehtävässään.

Sovit joukkoomme, jos sinulla kyky luoda ympärillesi positiivista ilmapiiriä ja tekemisen meininkiä. Kokemus sairaanhoidollisista tehtävistä ja esimiestyöstä on tehtävässä eduksi, samoin hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn eteenpäin katsovassa ja kehittyvässä organisaatiossamme.

Palveluesimiehen viran kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja riittävä määrä johtamisen ja hallinnon opintoja sekä vaihtoehtoisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kuntarekryn kautta, kuitenkin viimeistään 27.10.2020 klo 12:00. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
- Palvelupäällikkö Janne Nikula P. 044 419 5025
- Palvelujohtaja Tuija Jussila P. 044 419 5021
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- Palvelupäällikkö Janne Nikula P. 044 419 5025
- Palvelujohtaja Tuija Jussila P. 044 419 5021
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Ratapuiston palvelukoti
Osoite: Ratakatu 12, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!