Palveluesimies - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan ikäihmisten palveluissa

on haettavana

palveluesimiehen virka
tämänhetkisenä sijoituspaikkana Ikäosaamiskeskus

Palveluesimies vastaa Ikäosaamiskeskuksen moniammatillisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Ikäosaamiskeskuksen toimintaa sisältyy ikäihmisten neuvonta-. ja monialainen palveluohjaus ja palvelutarpeen arviointi, gerontologinen sosiaalityö ja geriatrian poliklinikka. Ikäosaamiskeskukseen kuuluu myös ikäihmisten palvelujen asiakasmaksuyksikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja työkokemus ikäihmisten palveluista katsotaan eduksi. Samoin eduksi katsotaan sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutus ja -kokemus. Haemme tehtävään laaja-alaista osaamista, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ja palvelujen jatkuvasta kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 21.11.2019 klo 15.00.

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros, PL 8216, 96200 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 21.11. 2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palvelualuepäällikkö Johanna Lohtander 040 586 1208, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Perusturvan toimiala, ikäihmisten palvelualueella
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.