Palveluesimies - Kemin kaupunki

Haemme 2 palveluesimiestä palveluasumisen yksikköön.

1 palveluesimies Nestorin palvelukotiin / Vanhainkoti Nestori
Suojalanpolku 12, 94200 Kemi
Nestorissa on 11 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja
34 vanhainkotipaikkaa.

1 palveluesimies Oklaholman palvelukotiin.
Oklaholmankatu 8, 94700 Kemi
Oklaholman palvelukodissa on 36 tehostetun palveluasumisen paikkaa.

Palveluesimiehen tehtävänä on vastata asiakaslähtöisesti monisairaiden ikäihmisten hoitotyöstä ja kuntoutuksesta sekä palliatiivisesta hoitotyöstä. Palvelukoti on kodinomainen ympäristö asukkaille, joka tukee heidän aktiivista arkeaan yhteistyössä omaisten kanssa.

Palveluesimiehelle kuuluu päivittäisen henkilöstö- ja taloushallinnon johtamistehtävien lisäksi hoitotyön toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.
Palveluesimiehen tehtävässä korostuu yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Työssään palveluesimies arvioi palveluiden ja hoitotyön laatua ja kehittää suunnitelmallisesti henkilöstön osaamista ja työhyvinvointia.

Eduksi katsotaan alan lähiesimieskokemus ja iäkkäiden asumispalveluiden tuntemus. Lisäksi tehtävässä menestymisen edellytyksenä tulee olla vanhustyön osaamista ja kykyä johtaa kokonaisuuksia. Työskentelyn tulee olla innostavaa, rohkeaa ja uudistushakuista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamisen ja hallinnon opinnoilla 30 op. Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Tehtävissä on 4 kuukauden koeaika.
Palkkaus: KVTES (2802,14e/kk) + TVA
Haku alkaa: 16.11.2020
Haku loppuu: 30.11.2020 kello 15.00
Työ alkaa: 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/palvelut-kohderyhmille/ikaihmiset/palveluasuminen/

Tutustu työnantajaan

Hoiva- ja hoitotyön johtaja
Rita Oinas
rita.oinas@kemi.fi
040 548 2039
Palveluasumisen palveluesimies
Merja Orre
merja.orre-sillanpaa@kemi.fi
040 549 3913

Kemin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja hoivapalvelut
Osoite: Sauvosaarenkatu 25, 94100 Kemi

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet. Täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo. Täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.