Palveluesimies - Nokian kaupunki

Haemme Nokian kaupungin ateria- ja siivouspalveluyksikköön osaavaa ja kokenutta palveluesimiestä. Palveluesimies vastaa oman alueensa kokonaisuudesta mukaan lukien ruoka- ja siivouspalvelun. Vastaat alueesi talousarviosta ja sen toteutumisesta. Budjetti laaditaan ja sitä seurataan toimipaikkatasolla. Palveluesimiehen vastuulla on myös henkilöstön tarvemääritys, tehtävämääritykset ja työntekijöiden työhyvinvointi. Palveluesimies työskentelee tiiviisti alueensa palveluohjaajan kanssa ja jakaa perehdytysvastuuta myös hänelle. Palveluesimiehen rooliin kuuluu myös tiivis yhteydenpito säännöllisesti kaikkiin alueensa toimipaikkoihin ja työntekijöihin sekä kohteiden yhteyshenkilöihin. Olet vastuussa laaduntarkkailusta ja erilaisista kehittämishankkeista, joissa olet vastuuhenkilönä. Omavalvonnan suunnittelu ja päivittäminen on palveluesimiehen vastuulla. Vastaat työsuojeluun liittyvistä tehtävistä sekä muista työnantajan määräämistä tehtävistä.

Nokian kaupungin ateria- ja siivousyksikössä työskentelee ateria- ja siivouspalvelupäällikön alaisuudessa kolme palveluesimiestä, joilla jokaisella on oma työyksikkönsä. Koko tulosalueella työskentelee noin 170 henkilöä, joista sinun alueellasi n. 60 työntekijää. Tulosalueen kokonaisbudjetti vuodelle 2021 on noin 9,5 miljoonaa euroa. Vireillä on organisaatiomuutos, jossa ateria- ja siivouspalveluista muodostuisi oma tulosalueensa.

Palveluesimiehen toimen kelpoisuusehtona on joko restonomi AMK -tutkinto, tai suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinto. Kokemus myös siivousalalta katsotaan eduksesi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa näyttöihin perustuvaa kokemusta ateria- ja siivouspalvelujen hallinnasta ja esimiestehtävistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä toimeenpano- ja kehittämiskykyä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomen kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia, oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Voit esittää myös palkkatoiveen.

Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.
Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 23.6.2021 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja Mikko Koskela, puh. 040 133 44 22,
tiedustelut tehtävästä ateria- ja siivouspalvelupäällikkö Sari Pesonen Puh. 050 363 5833

Lisätietoja

Ateria- ja siivouspalvelut

Nokia on kasvava, yli 34 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat