Skip to main content
test

Pudasjärven Hirsikartanon asumispalveluissa on 54 tehosteun asumisen paikkaa. Asumispalvelut tarjoavat turvallisen kodin ja ympärivuorokautista huolenpitoa ikäihmisille, kun omassa kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Asumispalveluiden palveluesimies vastaa yksikön talouden ja toiminnan kehittämisestä ja johtamisesta sekä henkilöstöhallinnasta.
Palveluesimiehen kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto. Arvostamme alan tuntemusta, aikaisempaa esimieskokemusta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä talous- ja henkilöhallinnon osaamista.

Tärkeitä arvojamme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen. Olemme savuton työyhteisö.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hannele Pöykiö, vanhuspalvelujohtaja, hannele.poykio@oulunkaari.com,
p. 0503107370
HIllevi Turpeinen, palveluesimies, hillevi.turpeinen@oulunkaari.com, p. 0404855324
Sirkku Fali, palveluesimies, sirkku.fali@oulunkaari.com, p. 0405906370

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren vanhuspalvelut, Pudasjärven vanhuspalvelut, Pudasjärven asumispalvelut

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Oulunkaaren kuntayhtymän toiminta siirtyy Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023.


Osoite: Kauppatie 41, 93100 Pudasjärvi
Oulunkaaren kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat