Skip to main content
test
Palveluesimies - Nokian kaupunki

Haemme Nokian kaupungin ateria- ja siivouspalveluihin osaavaa ja kokenutta esimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluesimies vastaa oman alueensa kokonaisuudesta ateria- ja siivouspalvelupäällikön alaisuudessa. Vastaat alueesi talousarviosta ja sen toteutumisesta. Budjetti laaditaan ja sitä seurataan palveluyksiköittäin.

Palveluesimiehen vastuulla on myös henkilöstön tarvemääritys, tehtävämääritykset ja työntekijöiden työhyvinvointi. Palveluesimies työskentelee tiiviisti alueensa palveluohjaajan kanssa ja jakaa perehdytysvastuuta myös hänelle.

Palveluesimies vastaa yksikkönsä henkilöjohtamisesta, työhyvinvoinnista ja asiakaspalvelun laadusta sekä valmistelee näitä koskevia esityksiä palveluohjaaja työparinaan. Palveluesimiehen rooliin kuuluu myös tiivis yhteydenpito säännöllisesti kaikkiin alueensa toimipaikkoihin ja työntekijöihin sekä kohteiden yhteyshenkilöihin.

Olet vastuussa laaduntarkkailusta ja erilaisista kehittämishankkeista, joissa olet vastuuhenkilönä. Omavalvonnan suunnittelu ja päivittäminen on palveluesimiehen vastuulla. Vastaat työsuojeluun liittyvistä tehtävistä sekä muista työnantajan määräämistä tehtävistä.

Nokian kaupungin ateria- ja siivouspalveluissa työskentelee ateria- ja siivouspalvelupäällikön alaisuudessa neljä palveluesimiestä, joilla jokaisella on oma tulosyksikkönsä. Koko tulosalueella työskentelee noin 147 henkilöä, joista sinun alueellasi n. 35 työntekijää.

Palveluesimieheksi valittavalta edellytetään vähintään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai opistotasoista erikoisammattitutkintoa. Odotamme laaja-alaista käytännön työkokemusta esimiestehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa näyttöihin perustuvaa kokemusta sekä ateria- että siivouspalvelujen tuotannosta, hallinnasta ja esimiestehtävistä kuntaorganisaatiossa. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä toimeenpano- ja kehittämiskykyä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomen kielellä.

Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat palveluesimiehen tehtävässä menestymisen edellytys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia, oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Työhaastattelut pidetään heti hakuajan päätyttyä ateria- ja siivouspalvelujen toimistotiloissa osoitteessa Varikko 2 krs. Nokianvaltatie 31, 37120 Nokia.

Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 3.4.2023 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut tehtävästä ateria- ja siivouspalvelupäällikkö Sari Tulla Puh. 050 363 5833

Lisätietoja

Nokian kaupunki, konsernipalvelut, ateria- ja siiovuspalvelut

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta.


Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat