Palveluesimies (asumispalvelut) - Haapaveden kaupunki

Palveluesimies (asumispalvelut) - Haapaveden kaupunki

Haemme ajalla 14.5.-28.5.2019 Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen hoito- ja hoivapalveluihin palveluesimiestä ikäihmisten asumispalveluihin. Haastatteluun valitut haastatellaan pe 7.6.2019.

Palveluesimies vastaa vastuualueen yksikön toiminnasta, henkilöstön ja talouden johtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä toisten esimiesten kanssa.

Palveluesimies työssään arvioi, suunnittelee ja valvoo hoitotyön toteuttamista (hoito- ja palvelusuunnitelmia). Hän ylläpitää vuorohoitokalenteria ja laatii lyhyistä sijoituksista viranhaltijapäätökset. Lisäksi hän antaa ohjausta ja neuvontaa ikäihmisten palveluissa, tekee yhteistyötäomaisten, vuodeosaston ja kotisairaalan kotiutushoitajan ja kotipalveluohjaajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi / ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus (geronomi) tai alan ammattikorkeakoulu / aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävistä. Arvostamme vastuullisuutta, koordinointi- ja suunnittelutaitoja, hyviä yhteystyö - ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä muutosvalmiutta. Aikaisempi kokemus vastaavantyyppisen yksikön esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus ja virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentit on suoritettava hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajan. Tämän lisäksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta ja voimassa olevaa ajokorttia (luokka B).

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Hoito- ja hoivapalvelupäällikkö Marko Niiranen, 044-7591 276
Perusturvajohtaja Ritva Hantula, 044-7591 460
etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Asumispalvelut, Paakkilanhovi Haapavesi
Osoite: Kirkkotie 17, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita. Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan