test
Palveluesimies ikääntyneiden palveluihin - Jyväskylän kaupunki

Ikääntyneiden palvelualueella tuotetaan palveluja ikäihmisille. Palvelurakenteen painopisteenä on kotona asumisen tukeminen ja etenkin kuntouttavan ja ennaltaehkäisevän toiminnan tehostaminen. Palveluja tuotetaan monituottajamallilla, sekä omana tuotantona että osto- ja palvelusetelipalveluina. Palvelualueen budjetti on noin 90 milj. euroa ja henkilöstöä on reilut 1000 henkilöä.

Nyt haemme kuntouttavaan päivätoimintaan

PALVELUESIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2022 alkaen.

Palveluesimiehenä vastaat kuntouttavan päivätoiminnan moniammatillisen työyhteisön lähiesimiestyöstä, toiminnan kehittämisestä ja operatiivisesta johtamisesta sekä taloudesta. Olet aktiivisesti mukana kehittämässä toimintakyvyn tukemisen toimintamalleja ja asiakasprosessia eri palveluiden välillä. Toimit luontevasti verkostoissa ja kykenet tekemään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Toiminnan kehittäminen ja uusien ideoiden hiominen ikäihmisten aktiivista arkea ja toimintakykyä tukeviksi toimintamalleiksi on sinulle luontevaa. Kehittämistyö inspiroi sinua ja hyödynnät työssäsi tiedolla johtamista löytäen tuloksellisia toimintamalleja. Otat ennakkoluulottomasti käyttöön myös teknologiaa. Työssäsi sinulla on tukena laaja joukko ammattilaisia ja esimiehenäsi toimii palveluohjauksen ja ennaltaehkäisevien palvelujen palvelupäällikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus esimiestyöstä sekä palveluverkostojen riittävä tuntemus. Eduksi katsotaan soveltuvat johtamisopinnot, ikääntyneiden ryhmämuotoisten kuntoutusprosessien sekä RAI-toimintakykymittarin tuntemus. Osaat mahdollisesti myös palvelumuotoilua ja tuotteistamisen periaatteet. Työ edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, paineen sietokykyä ja joustavuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja itsenäistä päätöksentekokykyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.
Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Tehtävä alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut pyritään järjestämään 10.2.2022 ja 11.2.202.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anna-Liisa Heiskala p. 050 311 8927 ja rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p. 050 477 0557
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat