Palveluesimies - Jyväskylän kaupunki

Ikääntyvien palvelualue tuottaa palvelua Jyväskylän kaupungin ikäihmisille. Palvelurakenteen painopisteenä on kotona asumisen tukeminen ja etenkin kuntouttavan ja ennaltaehkäisevän toiminnan tehostaminen. Palveluja tuotetaan monituottajamallilla, sekä omana tuotantona että osto- ja palvelusetelipalveluina. Vanhuspalveluiden budjetti on noin 90 milj. euroa, henkilöstöä on reilut 1000 henkilöä.

Haemme nyt Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluihin

PALVELUESIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaajakosken kotihoitoon.

Vaajakosken kotihoidon alueeseen kuuluu noin 140 asiakasta ja henkilöstöä on 34. Esimiehen työparina toimii vastaava sairaanhoitaja.
Pääset mukaan tiiviiseen ja kehittämismyönteiseen työporukkaan, jossa sinut otetaan ilolla vastaan! Tullessasi saat perehdytykseen mentorituen kokeneelta esimieheltä. Saat kehittää omaa työtäsi ja kertoa rohkeasti ideoitasi myös muille. Jyväskylän kaupungin kotihoito on edelläkävijä mm. digitaalisten ratkaisujen käyttöönotossa ja etähoiva on kiinteä osa päivittäistä arkeamme. Samaa työtä kanssasi tekee 14 muuta palveluesimiestä 12 alueella, etähoivassa sekä varahenkilöstössä. Meillä on myös vahva asiantuntijatuki käytettävissäsi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä oma-aloitteeseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoteknistä osaamista. Arvostamme työkokemusta kotihoidosta ja hoitotyön kehittämisestä, sekä Lifecare-, RAI- ja kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmän tuntemusta.

Tarjoamme sinulle ison organisaation tuen ja mahdollisuudet!

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen koulutus. Katsomme eduksi vanhuspalveluiden tuntemuksen, kokemuksen esimiestyöstä ja johtamisesta suoritetut opinnot. Odotamme kannustavaa, osallistuvaa ja osallistavaa otetta esimies- ja kehittämistyöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOVE/LOP) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi palvelussuhteen alussa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Päivi Huttunen p. 014- 266 8450
Rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p. 014- 266 2446
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka