Skip to main content
test
Palveluesimies, kotihoito, Vaasa - Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä

Oletko haasteista pitävä ja ammattitaitoinen sosiaali- ja terveysalan osaaja? Mikäli tunnistat itsesi, saatat olla juuri hän, jota etsimme joukkoomme.

Haemme
palveluesimiestä vakituiseen virkasuhteeseen Pohjanmaan hyvinvointialueelle, alkusijoituspaikkana Vaasan kotihoito. Työ on kokopäivätyötä ja alkaa 3.10.2022.

Tehtävät ovat pääasiallisesti hallinnollisia tehtäviä, mm. henkilöstö-, talous- ja operatiivista johtamista. Viran hoitaminen edellyttää hyvää organisointi- ja suunnittelutaitoa, muutosvalmiutta, muutosjohtamistaitoja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Tehtävän suorittamisessa ovat hyödyksi hyvä paineen- ja stressinsietokyky, luovuus, ratkaisukeskeisyys sekä kyky itseohjautuvuuteen. Haemme esihenkilöä, joka toiminnallaan edistää työyhteisön hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Kelpoisuusvaatimukset:
Sosiaali- tai terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö kussakin ammatissa jolla on 60 opintopistettä vastaava, johtamistehtäviin soveltuva täydennyskoulutus.
Hyvä suullinen ja hyvä kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koordinoiva palveluesimies
Birgitta Tuominen
puh. 0400 922 003
birgitta.tuominen@ovph.fi

Lisätietoja

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän muodostaa kolmetoista Pohjanmaan kuntaa. Kuntayhtymä järjestää sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon alueellaan.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat