Palveluesimies, Lastenpsykiatrinen yksikkö - Espoon kaupunki

Pidätkö asiantuntijatyöryhmän johtamistehtävistä ja kehittämisestä? Oletko positiivinen ja lempeä, mutta jämäkkä työssäsi? Sinulta onnistuvat rutiinityöt, mutta osaat myös visioida luovasti. Katsotko tulevaisuuteen ja näet perhekeskusten sekä hyvinvointialueiden positiiviset mahdollisuudet?
Mikäli vastasit kyllä - hae meille töihin!

Sinulle on tarjolla uusi palveluesimiehen paikka Espoon Lastenpsykiatrisessa yksikössä osana yksikön johtotiimiä. Pääset luotsaamaan asiantuntijatyöryhmää, joka on moniammatillinen ja osaava. Palveluesimies on sekä lähi- että hallinnollisessa vastuussa tiimistään. Kehitämme asiakaslähtöisesti ja yhteistyössä verkostojen kanssa. Pääset myös osalliseksi tulevaisuuden perhekeskuksia ja LU-hyvinvointialuetta. Tuet vastuullasi olevaa työryhmää arjessa, osallistut raportointiin sekä tiedontuotantoon sovitusti. Viet tärkeitä Espootasoisia kehittämistoimia aktiivisesti käytäntöön.

Yksikössä tarjotaan konsultaatiotukea lapsen arjen kehitysympäristöjen ammattilaisille, arvioidaan, tutkitaan ja hoidetaan espoolaisten esi- ja alakouluikäisten lasten keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita. Huomioimme työskentelyssä aina myös vanhemmat.

Mikäli koet lasten ja perheiden asiat itsellesi tärkeiksi, toimit valmentavasti työryhmän arjen työtä tukien sekä kannustaen. Sinulla on halu työskennellä yhteisen päämäärän suuntaisesti, tule meille! Odotan sinua työparikseni innolla.

Työpaikan nimi: Lastenpsykiatrinen yksikkö
Työaika: 36h 15min/vko
Työehtosopimus:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta lähiesihenkilönä toimimisesta ja intoa oppia lisää. Olet toiminut lasten sekä perheiden kanssa. Sinulla on ymmärrystä lasten mielenterveyspalveluiden tuottamisesta.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rekisteriote sekä hänellä on oltava tartuntalain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Arvostamme kokemusta arjen työn organisoinnista ja rekrytointiprosesseista, sekä kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä. Arvostamme myös keskeneräisyyden sietokykyä, kehittämismyönteisyyttä ja positiivisuutta. Eduksi luetaan terveydenhuollon koulutus ja kokemus sekä tietotaito lastenpsykiatrisesta työskentelystä.

Tehtävä on määräaikainen ja alustavasti 31.12.2022 asti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa yksikön päällikkö Anu Kivistö, 040 639 3333

Lisätietoja

Lastenpsykiatrinen yksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Pihatörmä 1 C, 1 krs, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat