Palveluesimies (nuorisopsykiatria) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essoten mielenterveys- ja päihdepalvelujen nuorisopsykiarian kokonaisuus hakee tiimiinsä vahvaa esimiestyön osaajaa! Oletko se sinä? Tule mukaan kehittämään yhdessä toimintaamme.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen palvelualue muodostuu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden avopalveluista sekä asumis- ja laitospalveluista. Palveluesimiehen tehtävä sijoittuu nuorisopsykiatrian palvelukokonaisuuteen, johon kuuluvat nuorisopsykiatrian vastaanotto ja nuorisopsykiatrian osasto.

Palveluesimies toimii Essoten nuorisopsykiatrian palvelukokonaisuuden esimiehenä. Työtehtäviin kuuluu nuorisopsykiatrian toiminnan johtaminen ja toimintamallien kehittäminen yhteistyössä nuorisopsykiatrian ylilääkärin ja moniammatillisen työryhmän kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haasteellisen ja kehittyvän työympäristön. Meillä on hyvä työyhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää työtä moniammatillisessa työryhmässä. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta nuorisopsykiatrisesta hoitotyöstä ja kehittämisestä, katsomme sen eduksesi. Olemme motivoituneita ja kehittämismyönteisiä. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 28.6.1994/559 2§), sekä hallinnollinen lisäkoulutus ja kokemusta esimiestyöstä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Anri Tanninen, puh. 044 129 4341, etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Moisiontie 9, 50520 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!