test

Palveluesimies perhetyö, Kouvola

Hakuaika päättyy  18.12.2023 23:59

Haemme palveluesimiestä perhetyön toimintayksikköön 1.1.2024 alkaen. Toimintayksikkö sijoittuu sosiaalipalveluiden toimialaan lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja perhekeskuspalveluiden tulosalueelle. Perhetyön ja lapsiperheiden kotipalvelun toimintayksikkö on jaettu kahden palveluesimiehen vastuulle ja nyt haussa oleva virka sijoittuu pohjoiseen Kymenlaaksoon ja palveluesimiehen tehtävänä on vastata perhetyön kokonaisuudesta pohjoisen tiimin osalta sekä lisäksi lapsiperheiden kotipalvelusta koko Kymenlaakson hyvinvointialueella.

Palveluesimiehenä toimit perhetyöntekijöiden, kotipalvelukoordinaattorin ja kotipalvelutyöntekijän lähiesihenkilönä ja vastaat päivittäisjohtamisesta. Esihenkilönäsi toimii tulosalueen johtaja. Työn tukena sinulla on myös toinen palveluesimies ja perheiden sosiaalityön moniammatillinen verkosto. Palveluesimiehenä pääset vahvasti mukaan kehittämään perhetyötä ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä osallistumaan myös muuhun lapsiperhepalveluita koskevaan yhteistyöhön osana perhekeskustoimintamallia.

Mikäli olet lapsiperhepalvelujen vankka osaaja, sinulla on aikaisempaa osaamista esimiestyöstä, kyky ymmärtää palvelukokonaisuuksia ja haluat kehittää asioita, olet etsimämme henkilö. Työ vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, keskeneräisyyden sietämistä sekä henkilöiden, palveluiden ja verkostojen johtamistaitoa. Toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyötaidot sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävässä sinulta vaaditaan tuntemusta sosiaalihuoltolain mukaisesta perhetyöstä ja lapsiperheiden kotipalvelusta.

Kelpoisuusehto virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen kelpoisuus ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä riittävät johtamisen opinnot ( 30 op )

Työ vaatii oman auton käyttöä, sillä työtehtävät edellyttävät jonkin verran liikkumista.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Tulosaluejohtaja Riikka Mauno
riikka.mauno@kymenhva.fi
p. 040-4831675

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan