Palveluesimies (Psykososiaaliset palvelut) - Riihimäen kaupunki

Tule kanssamme kehittämään lapsiperheiden palveluita Riihimäelle!

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on Perhe- ja sosiaalipalvelut. Vastuualue jakautuu neljään palvelualueeseen, jotka ovat Perhesosiaalityö, Lasten ja nuorten psykososiaaliset palvelut ja Mäkikujan perhetukikeskus sekä Aikuissosiaalityö. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta esimiestä.

Psykososiaalisiin palveluihin kuuluvat sosiaaliohjaus, perhetyö, perhekuntoutukset, lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, psykologipalvelut ja kasvatus-ja perheneuvonta. Palvelualue koostuu kolmesta työryhmästä ja osaavista, sitoutuneista ja työstään innostuneista ammattilaisista. Palvelualueella työskentelee palveluesimies, vastaava psykologi ja 22 työntekijää.

Palveluesimiehen tehtävänä on suunnitella, johtaa sekä arvioida ja kehittää oman vastuualueensa toimintaa, taloutta, vaikuttavuutta sekä laatua.
Riihimäen kaupungilla on monialaiset ja kattavat lapsiperheiden palvelut, jotka ovat organisoitu verkostomaisen Perhekeskuksen kautta. Työn tukena ovat erilaiset maakunnalliset kehittämishankkeet. Kehittämishankkeisiin liittyvät monipuoliset näyttöön perustuvien menetelmien koulutukset.

Palveluesimiehen työn tukena ovat johtoryhmätyöskentely, esimiehen tuki sekä työnohjaus. Työntekijöillä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Asiakastyö on organisoitu systeemisen toimintamallin mukaisesti ja sen tukena ovat työnohjaukset ja konsultaatiot. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä johtamistaito. Lisäksi edellytämme työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista.

Eduksi katsomme kokemuksen muutosjohtamisesta. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai syyskuussa 2020.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Perhe- ja sosiaalipalvelujen palvelupäällikkö Marjo Mutanen, p. 050 563 3944 tai marjo.mutanen@riihimaki.fi. Haku päättyy 17.8.2020 klo 8. Hakemukset www.kuntarekfy.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki. Ryhmähaastattelu pidetään ke 19.8. klo 13-15 ja yksilöhaastattelut to 20.8. klo 8-12.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Jarrumiehenkatu 15, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.