Palveluesimies (rekrytointiyksikkö) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Palveluesimies (rekrytointiyksikkö) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 28.2.2019 klo 15.00 mennessä

PALVELUESIMIEHEN VIRKA

Lapin sairaanhoitopiirissä on avoinna vakituinen palveluesimiehen virka sairaanhoidollisten tukipalveluiden tulosalueen rekrytointiyksikössä.

Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu toimintayksikön lähiesimiehen tehtävät, henkilöstö- ja taloushallinto sekä toiminnan johtaminen ja kehittäminen yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Työ on päivätyötä.

Rekrytointiyksikkö huolehtii Lapin keskussairaalan hoitohenkilökunnan työvoiman saannista yhdessä toimintayksikköjohtajien kanssa sekä hallinnoi ja koordinoi sisäisten sijaisten ja varahenkilöstön käyttöä. Työntekijöitä rekrytointiyksikössä on n. 140. Tulevan sairaalan laajennuksen ja toiminnan kehittämisen myötä myös rekrytointiyksikössä tarvitaan innovatiivista kehittämisotetta ja osaamista. Kehittämistyö tapahtuu yhteistyössä tulosaluejohdon ja palvelupäällikön kanssa koulutusmyönteisessä, ammattitaitoisessa, mukavassa ja kollegiaalisessa työyhteisössä.

Lapin keskussairaala sijaitsee Rovaniemellä, Lapin sydämessä ja toimii laajan päivystyksen sairaalana. Vireä, kansainvälinen ja viihtyisä Rovaniemi on helppojen etäisyyksien päässä niin tuntureiden Lapista kuin pääkaupunkiseudultakin. Harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset.

Kelpoisuusehtona virassa on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille- Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoa tehtävästä antavat tulosaluejohtaja Katri Vuopala, p 040 534 3863 ja hallintoylihoitaja Maarit Palomaa, p 040 535 1671. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 30.1.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Lisätietoa tehtävästä antavat tulosaluejohtaja Katri Vuopala, p 040 534 3863 ja hallintoylihoitaja Maarit Palomaa, p 040 535 1671. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Asiakas- ja toimistopalvelut
Osoite: Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan