Skip to main content
test
Palveluesimies (ruoka- ja siivouspalvelut) - Lohjan kaupunki

Haemme siivouspalveluun joustavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaa palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluesimiehenä suunnittelet ja organisoit toimintaa siivouspalveluiden ohjeiden mukaisesti.

Tehtävänä on asiakkaiden tilojen puhtauden, viihtyvyyden ja turvallisuuden takaaminen. Vastuullasi on useamman työkohteen esimiestehtävät Lohjan kaupungin alueella.
Työntekijöitä alueellasi on n. 30 henkilöä. Työssä tarvitset ajokortin ja mahdollisuuden käyttää omaa autoa.

Palveluesimiehenä osallistut työvuorosuunnitteluun sekä työntekijöiden ammattitaidon, taloudellisen työskentelyn ja työtyytyväisyyden lisäämiseen yhdessä ruoka- ja siivouspalvelupäällikön, aluepäälliköiden ja palveluesimiesten kanssa. Toimit tarvittaessa muiden palveluesimiesten ja aluepäälliköiden sijaisena. Tehtävässä noudatetaan toimistotyön säännöllistä viikkotyöaikaa.

Arvostamme määrätietoista, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää, paineensietokykyä sekä ratkaisukykyä muuttuvissa tilanteissa.

Edellytämme alalle soveltuvaa tutkintoa esim. siivoustyönohjaaja, kotitalous- tai siivousteknikko tai muu alalle soveltuva esimiestutkinto tai pitkä kokemus alan esimies työstä.

Palkka 2679,23 €/kk, määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse arkisin klo 8-15 välisenä aikana.
aluepäällikkö Pia Eriksson puh. 050 367 0628, pia.eriksson@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 31.3.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-20-23 Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Ruoka- ja siivouspalvelut
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat