Palveluesimies, Työllisyyspalvelut - Espoon kaupunki

Tule palveluesimieheksi Espoon työllisyyspalvelujen uudistuvaan ja kehittämishenkiseen työyhteisöön ja 1.3.2021 käynnistyvään työllisyyden kuntakokeiluun!

Kuntakokeilussa kaupungin vastuulle siirtyvät noin 18 000 työttömän työnhakijan lakisääteiset työvoimapalvelut, jotka yhdistetään kaupungin työllistymistä, työkykyä ja hyvinvointia tukeviin palveluihin asiakkaita entistä paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Palveluesimies valmistelee, johtaa ja kehittää alku- ja neuvontapalveluja Espoon työllisyyden kuntakokeilussa. Alku- ja neuvontapalvelujen kokonaisuuteen kuuluvat kuntakokeilun asiakkaiden ja osittain muiden kuntalaisten neuvontapalvelut, kuntakokeilun asiakkuuteen liittyvät alkupalvelut, asiakkaiden alkuarviointi sekä asiakasohjaus. Tiimisi koostuu Espoon kaupungin ja TE-toimiston henkilöstöstä, joka tuottaa kuntakokeilun neuvontapalvelut ja kokeilun asiakkaiksi siirtyvien työnhakijoiden alkupalvelut. Tukenasi ovat ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat, osaava ja yhteishenkinen työyhteisö sekä monipuolinen verkosto.

Palveluesimiehenä pääset kehittämään palveluja, prosesseja ja osaamista yhteiskunnallisesti merkittävissä ja ajankohtaisissa tehtävissä.

Odotamme sinulta kehittävää ja verkostomaista työotetta, näkemystä ja ymmärrystä kaupungin työllisyyspalvelujen kokonaisuudesta ja kuntakokeilun tavoitteista, hyvää organisointikykyä ja johtamistaitoa.
Olet taitava toimeenpanemaan uudistuksia ja haluat kehittää palveluja asiakaslähtöisesti yhdessä kumppaneiden kanssa. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja osaat myös innostaa ja kannustaa muita omassa työssään ja sen kehittämisessä.

Tule tekemään kanssamme Suomen parasta työllisyyden kuntakokeilua. Teemme sen jalat maassa, kehittäen, toistemme osaamista arvostaen ja yhdessä.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 27.1. sekä perjantaina 29.1.

Työpaikan nimi: Työllisyyspalvelut

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta esimiestehtävistä, työllisyydenhoidosta ja palvelujen organisoinnista sekä kehittävää ja verkostomaista työotetta.

Arvostamme työllisyyden kuntakokeilujen tavoitteiden ymmärrystä, kykyä johtaa toimintaa ja henkilöstöä tavoitteellisesti, englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antavat palvelupäällikkö Sirpa Jylkkä, p. 02950 40269, soittoaika 19.1.2021 klo 9-11, asiakkuuspäällikkö Merja Kyllönen, p. 043 825 7992

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikkö, Työllisyyspalvelut
Osoite: Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.