Palvelujohtaja - Porvoon kaupunki

Palvelujohtaja - Porvoon kaupunki

Aikuisten palvelut hakevat palvelujohtajaa vakituiseen virkaan 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelujohtaja johtaa aikuisten palveluiden tehtäväaluetta.

Aikuisten palveluiden tehtäväalueeseen kuuluu
- hyvinvointia ja terveyttä edistävät avo- ja vastaanottopalvelut
- työllisyyspalvelut ja
- ympäristöterveydenhuollon palvelut

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työssä vaaditaan hyvää toisen kotimaisen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä edellytetään lisäksi hyvää perusterveydenhuollon ja/tai sosiaalihuollon toimintaympäristön tuntemusta, aiempaa johtamiskokemusta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme kokemusta moniammatillisissa johtamistehtävissä sekä kokemusta asiakaslähtöisten uusien palvelukokonaisuuksien kehittämisessä etenkin integroiduissa palveluissa ja muutosjohtamisessa.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2019 klo 15.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen, puh. 040 676 1374, ann-sofie.silvennoinen@porvoo.fi tai hallintopäällikkö Salla Paavilainen, puh. 040 676 1453, salla.paavilainen@porvoo.fi

Aikuisten palvelut
Osoite: Porvoo

Kauniin ja historiallisen Porvoon ajaton tunnelma on mukaansatempaava. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungin houkuttelevaksi työ- ja asuinpaikaksi. Kaupungin työntekijöillä on hyvä mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaansa.
Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Porvoossa on hyvä tekemisen meininki!

Tutustu työnantajaan