Palvelukeskushuoltajan sijaisuuksia - Seinäjoen kaupunki

Nurmon ja Ylistaron alueella on tarjolla palvelukeskushuoltajan eripituisia, määräaikaisia sijaisuuksia vanhusten palvelukeskuksissa. Palvelukeskushuoltajan työnkuvaan sisältyy siivoustyötä, ruokapalveluun liittyviä tehtäviä ja avustavaa ikäihmisten hoitotyötä. Ammattitaidon lisäksi odotamme hakijoilta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä asennetta ikäihmisiä kohtaan.

Edellytyksenä on alan työkokemus ja/tai soveltuva koulutus (esimerkiksi laitoshuoltajan ammattitutkinto), mutta tärkeintä on oikea asenne, kiinnostus ja motivaatio työntekoa kohtaan. Perehdytämme sijaisen yksikköön.

Voimassaoleva hygieniapassi katsotaan eduksi. Edellytämme Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Odotamme yhteydenottoasi ja tarvittaessa sovimme henkilökohtaisesta tapaamisesta.
Haku on jatkuva 31.5.2021 saakka.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/#43cb322b

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nurmon alue: palvelukodin vastaava Mervi Koskiniemi, p. 044 776 0781, mervi.koskiniemi@seinajoki.fi
Ylistaron alue: vastaava sairaanhoitaja Heli Kukkamäki, p. 044 550 2467, heli.kukkamaki@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Västilänkuja 10, 61400 Ylistaro

Sinulle suositellut työpaikat