Janakkalan kunta hakee palvelukseensa

PALVELUKOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sosiaali- ja terveyspalveluihin. Alkusijoituspaikka on Janakkalan sairaalassa. Tule tekemään merkityksellistä työtä kuntalaisten hyväksi yhdessä mahtavan työyhteisön kanssa. Olet myös mukana kehittämässä Janakkalan sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa.

Janakkalan sote-palveluissa uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä ja ikääntyneiden palveluissa tarkastelemalla parhaillaan palvelurakennetta. Otamme käyttöön sähköisiä palveluja asiakaslähtöisesti ja osallistumme alueemme kehittämishankkeisiin. Janakkalan sairaalassa on 30 lyhytaikaista potilaspaikkaa kahdella akuutilla kuntouttavalla osastolla. Toimimme myös palliatiivisen hoidon tukiosastona ja toteutamme saattohoitoa. Palvelukoordinaattorin tehtävässä toimit Janakkalan sairaalan toiminnan sekä ikääntyneiden palveluprosessin sujumisen edistäjänä. Tehtävänkuva on muutoksessa.
Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.. Valitun on ennen toimen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Työt alkavat 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on yleistyöaika ja tehtäväkohtainen palkka on 2774,30 €.

Kiinnostuitko?

Palvelukoordinaattorin tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Arvostamme ikääntyneiden sosiaalipalveluiden tuntemusta sekä Titanian henkilöstösuunnitteluosaamista. Arvostamme positiivisuuttasi, innostuneisuuttasi ja hyviä työelämätaitojasi.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Sari Rautiainen p. 03 680 1411 (19.7 jälkeen) ja johtava ylilääkäri Virpi Kröger, virpi.kroger@janakkala.fi p. 03 6801 410.
Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 1.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveydenhuolto, Janakkalan sairaala

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailankuja 6, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat