Skip to main content
test
Palvelukoordinaattori, varhaiskasvatuspalvelut - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksen johto- ja toimistopalveluihin haetaan määräaikaista palvelukoordinaattoria palveluohjaukseen. Viransijaisuus täytetään ajalle 6.2. - 30.6.2023.

Odotamme työntekijältä laajaa varhaiskasvatuksen eri toimintamuotojen ja alan lainsäädännön tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme innostunutta, myönteistä ja kehittävää työotetta.

Mikkelin kaupungissa palveluohjausta hoitaa kaksi palvelukoordinaattoria. Tehtävään kuuluu varhaiskasvatuksen asiakaspalvelu, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta päivystyspuhelimessa, varhaiskasvatus- ja esiopetushakemusten vastaanotto ja käsittely Daisy-toiminnanohjausjärjestelmässä sekä sijoituspäätöksen laadinta. Tehtävänhoito edellyttää itsenäistä työskentelyä ja paineensietokykyä.

Työaika on toimistotyöaika, keskimäärin 36,25 tuntia/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin kelpoisuus (vkl § 26-27) tai vähintään lastenhoitajan kelpoisuus (vkl § 28).

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 31.1.2023 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

27.1.2023 alkaen
Palvelukoordinaattori
Tarja Räsänen
Puh. 044 794 5796 tai 040 129 4246
tarja.rasanen(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, varhaiskasvatuspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat