test
Palvelumuotoilija, Talent Turku-hanke - Turun kaupunki

Palvelumuotoilija työskentelee Talent Turku hankkeessa, jossa mahdollistetaan tänne ulkomailta työhön tai opiskelemaan tulleiden ja tulevien asettautuminen Turkuun ja pääsy osaksi turkulaista yhteisöä. Asettautumisen tueksi olemme perustaneet International House Turku asiakaspalvelukokonaisuuden Turun kaupungin keskustaan KOP-kolmiossa toimivaan Monitoriin. Siellä työskentelee noin kaksikymmentä osaajaa. Nämä palvelut on tarkoitus toteuttaa monikanavaisesti siten, että vastaavat palvelut on saatavilla myös International House Turku verkkosivujen kautta. Palvelumuotoilijan tehtävänä on olla rakentamassa osana tiimiä ja kilpailutetun palvelutuottajan tukena näitä sivuja asiakaslähtöisiksi, saavutettavuuskriteerien mukaisiksi ja sellaisiksi, että palvelut ovat kohderyhmän helposti saavutettavissa. Hän käyttää lisäksi palvelumuotoiluosaamista fyysisten International House Turku -palvelujen suunnittelemiseen. Sivujen toteuttamisessa hänen kumppaninaan toimivat muun muassa viestintäsuunnittelija ja digitaalisten palvelujen kehittäjä sekä eri palvelujen tuottajat.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja palvelumuotoiluopinnot.

Lisäksi edellytetään:
- Kokemusta palvelumuotoilusta digitaalisessa toimintaympäristössä (työnäytteet tai -todistukset tulee liittää mukaan 1-2 kpl).
- Sähköisten palvelujen saavutettavuusvaatimusten tuntemusta.
- Englannin- ja suomenkielen taitoa.

Monikulttuurisuuden tai kansainvälisten toimintaympäristöjen tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja haastavan työn, joiden työtehtävissä pääset toteuttamaan itseäsi.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mika Helva, mika.helva@turku.fi, p. 040 1246498
Anna Kivinen, anna.kivinen@turku.fi, p. 040 652 9765
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Järjestämistoiminto, Järjestämisen palvelut, Maahanmuuttajapalvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Aurakatu 8, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat