Palveluneuvoja, Espoon asiointipalvelu, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Palveluneuvoja, Espoon asiointipalvelu, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Oletko osaava ja auttamishaluinen asiakaspalvelija? Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään taitosi ihmisten kanssa työskentelyssä?Haemme nyt Espoon asiointipalvelupisteisiin kahta palveluneuvojaa monipuolisiin tehtäviin, muun muassa opastamaan asiakkaita sähköisten palvelujen käytössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.Espoon kuusi asiointipistettä tarjoavat monipuolisia julkishallinnon neuvonta- ja asiointipalveluja. Asiointipisteissä tarjotaan opastusta esimerkiksi HSL:n ja KELAn palveluihin sekä Espoon kaupungin omiin palveluihin. Espoon asiointipalvelussa myydään myös Lippupisteen tapahtumalippuja.Palveluneuvojana työhösi kuuluu monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä asiointipisteissä, mm. kassa- ja neuvontatehtävät. Asiointipisteet ovat avoinna arkisin 10 ja 18 välillä. Työpisteinä ovat pääasiassa Leppävaaran ja Espoonlahden pisteet, mutta vuoroja tehdään tarvittaessa kaikissa asiointipisteissä. Töitä tehdään satunnaisesti myös yhteistyökumppanien tiloissa ja silloin tällöin jalkaudumme asiakkaiden pariin esimerkiksi oppilaitosyhteistyön merkeissä.Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.
Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä kykyä oppia nopeasti käyttämään eri tietokoneohjelmia. Työ vaatii numerotarkkuutta ja vastuullisuutta sekä tiimityötaitoja.
Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta asiakkaiden opastamisesta sähköisten palvelujen käyttöön. Lisäksi arvostamme ruotsin kielen taitoa ja oma-aloitteista työotetta. Kokemus neuvonta- ja kassatyöstä on eduksi.

palveluesimies Anu Lehto 040 679 0763 anu.lehto@espoo.fi pe 17.5. klo 9-11, ma 20.5. klo 12-14, ma 27.5. klo 9-11 palveluesimies Ville Simpanen 050 380 6974 ville.simpanen@espoo.fi to 16.5. klo 15-16, ti 21.5. 9-11, pe 24.5. klo 14-15

Espoon asiointipalvelu
Osoite: Leppävaaran ja Espoonlahden asiointipisteet, 02770 Espoo

Tutustu työnantajaan