Palveluneuvoja / Lapsiperheiden aikuissosiaalityö - Tampereen kaupunki

Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelu on tarkoitettu niille perheellisille aikuisille, joilla on suunnitelmallisen sosiaalityön ja -ohjauksen tarve.

Haemme lapsiperheiden aikuissosiaalityön palveluihin vakituiseen virkasuhteeseen palveluneuvojaa.

Palveluneuvojan tehtävään kuuluu harkinnanvaraisen toimeentulotuen hakemusten käsittely ja päätöksenteko täydentävän toimeentulotuen osalta itsenäisesti tai yhteistyössä sosiaalityöntekijän tai sosiaaliohjaajan kanssa. Tehtävään kuuluu myös asiakasmaksupäätösten käsittely. Päätökset tulee tehdä annettujen ohjeistusten mukaisesti ja määräajassa. Palveluneuvoja ohjaa ja neuvoo asiakkaita etuuksien hakemisessa muun muassa Kelasta sekä taloudellisten asioiden hoidossa yhdessä palvelun sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Palveluneuvoja hoitaa palvelun puhelinneuvontaa. Lisäksi palveluneuvojan tehtävään kuuluu erilaisia toimistotyön tehtäviä. Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelussa työskentelemme moniammatillisessa tiimissä toinen toisemme asiantuntemusta vahvistaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tai opistotasoinen tutkinto. Edellytämme kokemusta asiakaspalvelutyöstä, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sosiaalipalvelu- ja sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Eduksi katsotaan muu kielitaito ja asiakastietojärjestelmä Effican ja/tai Kelmun osaaminen sekä kokemus työskentelystä toimeentulotuen palveluissa. Virkaan valittavalla henkilöllä toivomme olevan erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä empaattinen, aktiivinen ja innovatiivinen työote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Sini Leppänen, puh. 041 730 7192, sini.j.leppanen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.12.2020.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

vs. Johtava sosiaalityöntekijä Sini J Leppänen, puh. 041 730 7192, etunimi.j.sukunimi@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelut
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka