test
Palveluneuvoja, Monetra Pohjois-Savo Oy - Monetra Oy

Etsimme PALVELUNEUVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Monetra Pohjois-Savo Oy:n talous- ja henkilöstöhallinnon palveluihin. Monetra tuottaa palveluja kaupungeille, kunnille, sairaanhoitopiireille sekä näiden omistamille osakeyhtiöille.

Työtehtävät voivat liittyä joko palkanlaskennan tai osto- ja myyntireskontran sekä maksuliikenteen tehtäväkokonaisuuksiin. Neuvot ja ohjeistat asiakkaita tehtäväkokonaisuuteen liittyvissä asioissa ja käytät niihin liittyviä tietojärjestelmiä. Toimit tiimisi aktiivisena jäsenenä kehittäen sen toimintaa.

Tehtävissä on eduksi kokemus talous- tai henkilöstöhallinnon tehtävistä. Voit olla myös alalle suuntautuva vastavalmistunut tai valmistumassa oleva, jolloin perehdytämme sinut tehtävään. Arvostamme rohkeaa palveluasennetta, kehittämismyönteisyyttä sekä tiimitaitoja. Olet innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut järjestelmien hyödyntämisestä ja automatisoinnista. Mikäli omaat aktiivisen ja tavoitteellisen työotteen, kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja positiivisen eteenpäin pyrkivän asenteen, jätä hakemus jo tänään.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän vahvasti kasvavassa yrityksessä. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja palvelumme parantamiseen. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Marika Paananen 044 587 5824 etunimi.sukunimi@monetra.fi

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Microkatu 1, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat