Palveluneuvoja - Tampereen kaupunki

Palveluneuvoja - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin aikuissosiaalityön palveluihin sijoittuvat maahanmuuttajien sosiaalipalvelut järjestää kotouttavia sosiaalipalveluja sekä laaja-alaisesti ohjausta ja neuvontaa kuntaan muuttaneille maahanmuuttajille sekä vastaa kiintiöpakolaisten vastaanottamisesta kuntaan.

Palveluneuvojan tehtävään kuuluu palvelun uusien asiakkaiden tietojen perustaminen asiakastietojärjestelmään, harkinnanvaraisen toimeentulotuen hakemusten käsittely ja päätöksenteko täydentävän toimeentulotuen osalta itsenäisesti tai yhteistyössä sosiaalityöntekijän tai sosiaaliohjaajan kanssa. Maahanmuuttajien palvelun palveluneuvoja ohjaa ja neuvoo asiakkaita etuuksien hakemisessa, toimeentulotuen hakemisessa Kelasta sekä taloudellisten asioiden hoidossa yhdessä palvelun sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa sekä hoitaa palvelun puhelinneuvontaa. Lisäksi palveluneuvojan tehtävään kuuluu erilaisia toimistotyön tehtäviä kuten palvelun asiakastilastojen tekeminen sekä muita esimiehen antamia tehtäviä. Palveluneuvoja osallistuu myös palvelun kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva vähintään ammatillinen tutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiakaspalvelutyöstä, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sosiaalipalvelu- ja sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Eduksi katsotaan muu kielitaito ja Effica-järjestelmän käyttökokemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs p.050 363 7071.

Hakuaika päättyy 22.11.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs puh. 050 363 7071.

Lasten, nuorten ja perheiden palvelulinja/Maahanmuuttajapalvelut
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!