Palveluneuvojan toimi - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Palveluneuvojan toimi Ikäihmisten palveluissa

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymässä ikäihmisten palveluiden tulosalueella on haettavana 12.11.2021 klo 12.00 mennessä 1 palveluneuvojan työsuhde.

PoSan toiminta-alueena on Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Työntekijällä tulee olla ajokortti ja mahdollisuus siirtyä tarpeen mukaan toiminta-alueella eri toimipisteiden välillä sekä asiakkaiden luo.

Palveluneuvojan tehtävään kuuluu mm. palveluiden neuvonta, ohjaus, avustaminen etuuksien haussa (myös kotikäynnein) sekä työparina toimiminen tarvittavilla kotikäynneillä. Käytössä on useita erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä, joten toivomme valmiutta järjestelmien käytössä. Arvostamme avointa ja rohkeaa palveluasennetta, kykyä innostua pienten pulmien ratkomisesta sekä valmiutta uusien työtapojen ja uuden oppimiseen. Tehtävä edellyttää numerotarkkuutta, tiimityötaitoja, vastuullisuutta ja hyvää kirjallista taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin tai geronomin ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen ja perustuu TVA-järjestelmään (palkka tällä hetkellä 2405,60€/kk). Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävien täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. PoSa on savuton työpaikka.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja merkityksellisen työn ikäihmisten palveluneuvonnassa.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhuspalvelujohtaja Anne Vanhatalo, puh 044 577 2562 tai avopalvelupäällikkö Miia Kivimäki, puh. 044 577 2519. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Lisätietoja

PoSa käihmisten palvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Keskuskatu 42, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat