Skip to main content
test
Palveluohjaaja, (2) - Seinäjoen kaupunki

Ruoka- ja siivouspalvelut vastaa puhtaanapidosta, välinehuoltopalveluista, koulu- ja päiväkotiruokailusta koko Seinäjoen kaupunkialueella. Yksikössä on 280 alan ammattilaista.

Haemme joukkoomme kahta palveluohjaajaa palvelupäälliköiden avuksi kaupungin kohteiden siivoustehtävien hoitamiseen.
Palveluohjaajien tehtävänä on toimia puhtausalan asiantuntijana julkisissa kohteissa, laitoshuoltajien ohjaaminen, perehdyttäminen ja tarvittaessa sijaistaminen. Tehtävään kuuluu myös esimiehen palvelupäällikön sijaisena toimiminen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto esim. lähiesimiehen ammattitutkinto, aikaisempi opistoasteen tutkinto, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto tai vastaava tutkinto. Lisäksi arvostamme alan tehtävien ja työn ohjaamisen monipuolista työkokemusta useamman vuoden ajalta, siivoustyön mitoitusohjelman tuntemusta ja atk-perustaitoja.

Palveluohjaaja hallitsee siivouksen ja hygienian periaatteet sekä alan ammattiasiat käytännössä. Työ edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. Valitut haluavat kehittää siivousalaa innokkaalla ja myönteisellä asenteella. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Noudatamme kahden (2) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen 31.3.2023 asti, siihen mennessä selviää toimien mahdollinen jatkuminen.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 12.8.2022 klo 15.00 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastattelut ovat vkolla 33. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Pirjo Kujanpää p.044 340 2549, pirjo.kujanpaa@seinajoki.fi. 1.-8.7. ja 8.-12.8. klo 8-15.

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Ruoka- ja siivouspalvelut

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi www.toihinseinajoelle.fi www.avaruudenpaakaupunki.fi www.facebook.com/sjkkaupunki www.twitter.com/Sjkkaupunki www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki www.youtube.com/seinajoenkaupunki www.instagram.com/sjkkaupunki


Osoite: Seinäjoki, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat