Palveluohjaaja - Janakkalan kunta

Palveluohjaaja - Janakkalan kunta

Haettavana

Palveluohjaajan sijaisuus Perhekeskuksessa

Janakkalan perhekeskuksessa on avoinna palveluohjaajan sijaisuus ajalle 1.6.-30.11. 2019.
Palveluohjaaja tekee varhaisen tuen sosiaalityötä yhdessä perhekeskuksen monialaisen työyhteisön ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työhön kuuluu lapsiperheiden palvelutarpeiden arviointia, asiakastyötä mm. kotikäynneillä, kouluilla, perhekeskuksessa, asiakassuunnitelmien laadintaa ja päivittämistä sekä tarvittavien sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden myöntämistä. Palveluohjaajan keskeinen tehtävä on lapsiperheiden oikea-aikaisen neuvonnan, varhaisen ohjauksen ja riittävän tuen varmistaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, säännöllisen työnohjauksen, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit.
Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.

Palveluohjaajan sijaisuus haettavana 8.4.2019 alkaen

Edellytämme Sosiaalihuollon ammatillista kelpoisuutta (272/2005 § 6) ja sosionomi AMK tutkintoa, hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta työtäsi kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus asiakastyöstä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Lisätietoa antaa sosiaalityön johtaja Sanna Kortesoja p. 03 680 1259, sanna.kortesoja@janakkala.fi. Ajalla 12.-26.4.2019 Perhekeskuksen palveluohjaaja Hanna Marttila p. 03 680 1842, hanna.marttila@janakkala.fi.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 3.5.2019 klo 12.00.

Janakkalan kunta, Perusturva, Sosiaalityö
Osoite: Tapailanpiha 13, Janakkala

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan