Palveluohjaaja - Äänekosken kaupunki

Palveluohjaaja - Äänekosken kaupunki

Haemme palveluohjaajaa vakituiseen virkaan sosiaalitoimistossa. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palveluohjaaja työskentelee aikuis- ja perhesosiaalityön tiimissä, jossa työskentelevät kolme sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa, etuussihteeri, terveyskeskuksen sosiaaliohjaaja sekä nyt haettava palveluohjaaja. Palveluohjaajan tehtävään kuuluvat aikuisasiakkaiden ohjaus ja neuvonta, sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi ja asiakastyö sekä erityisesti sosiaalisen kuntoutuksen kokonaisuus. Tiimin tehtävärakennetta kehitetään syksyn aikana, joten tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa asiakaslähtöisen aikuissosiaalityön kehittämiseen ja omaan työnkuvaan.

Arvostamme hyviä verkostotyön taitoja sekä monipuolista kokemusta sosiaalityön eri tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi (AMK) tutkinto tai siirtymäsäännösten mukainen kelpoisuus. Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstä (817/2015). Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi:n kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Sosiaalityön johtaja Outi Markkanen, puh 040 571 4138, sähköposti: outi.markkanen@aanekoski.fi.

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Sosiaalityö
Osoite: Hallintokatu 4, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan