Palveluohjaaja - Paraisten kaupunki

PALVELUOHJAAJA

Haemme PALVELUOHJAAJAA Paraisten kaupungin vanhustenhuoltoon kuuluvaan Senioripisteeseen. Työsuhde alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan, ja on voimassa toistaiseksi.

Paraisten vanhustenhuollossa pyrimme kehittämään vanhuksille suunnattua ennaltaehkäisevää toimintaa, ja suunnittelemme uusia toimintamuotoja. Oletko aidosti kiinnostunut vanhustyöstä, onko sinulla kehittämisen intoa, oletko kiinnostunut teknologiasta (IT ja geronteknologia)? Pysyykö sinulla useampi pallo ilmassa samaan aikaan? Jos vastaus on kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö haettavana olevaan paikkaan.

Vanhustenhuollon palveluohjaaja antaa asiakkaille neuvontaa ja vastaa tarjolla oleviin vanhuspalveluihin ja vanhustoimintaan liittyviin kysymyksiin. Työhön kuuluu myös asiakaskyselyjen tekeminen, tiedotustilaisuuksien suunnittelu, yhteistyön kehittäminen kolmannen sektorin kanssa, sekä muita kehittämistehtäviä. Palveluohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä muun vanhustenhuollon henkilöstön kanssa. Onkin tärkeää, että osaat itsenäisen työskentelyn ohella toimia tiimityössä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat sosionomin tutkinto (AMK) tai vastaava koulutus sekä riittävä suomen ja ruotsin suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme työkokemusta vanhustyön alalta.

Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä, vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja myönteistä vaikutusta työyhteisöön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän nopeasti kehittyvässä toiminnassa, esimiehen tuki, sekä mukavia työkavereita.

Palkka työehtosopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi! Juuri sinä saatat olla tiimimme tuleva jäsen!

Hakemus tulee toimittaa ensi sijassa sähköisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta työavaimella 303522.

Hakemuksen asiaankuuluvine todistuksineen voi myös toimittaa Paraisten kaupungin sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköisesti osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 5.8.2020 kl. 12 mennessä.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/ikaihmisten-palvelut

Tutustu työnantajaan

Mahdolliset kysymykset voi esittää vanhustyön johtaja Camilla Bergman-Kärpijoelle sähköpostitse, camilla.bergman-karpijoki@parainen.fi (3-4.8), tai muistikoordinaattori Emma Soverille, puh. 050 569 18 14, emma.soveri@parainen.fi.

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto
Osoite: Rantatie 30, 21600 Parainen

Kaupunki työnantajana

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.