Palveluohjaaja - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkoomme palveluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus) ajalle 2.11.2020-3.10.2021. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti pitempään.

Palveluohjaajan tehtävä on vahvistaa kaupungin ja järjestötoimijoiden välistä yhteistyötä ja kumppanuutta, toimia perhekeskuksen koordinaattorina sekä tarjota digipalvelujen käytön ohjausta. Palveluohjaaja työskentelee hyvinvointipalvelujen toimialueella.

Nurmeksen kaupungin palveluohjaaja vastaa

- yhteydenpidosta järjestöihin ja järjestöjen toiminnan tukemisesta
- järjestötapaamisista kaupungin, järjestöjen ja muiden toimijoiden välillä
- järjestöjen osallisuuden ja yhteistyörakenteiden kehittämisestä yhteistyössä eri toimialojen kanssa
- perhekeskuksen ja sen kohtaamispaikan toiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista yhteistyössä muun perhekeskusverkoston kanssa
- perhekeskuksen viestinnästä
- digipalvelujen käytön ohjauksesta kuntalaisille

Palveluohjaaja osallistuu paikalliseen ja alueelliseen verkostotyöhön (mm. hyvinvointityö, perhekeskustyö, nuorisotyön verkosto) sekä maakunnalliseen verkostotyöhön (mm. järjestöverkosto, vapaaehtoistyön verkosto, kohtaamispaikkaverkosto, digipalvelujen verkosto).

Valittavalta henkilöltä edellytämme

- hyvää järjestötoiminnan ja perhepalveluverkoston tuntemusta
- verkosto-osaamista
- mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin
- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelutaitoja
- hyviä ICT-taitoja (mm. nettisivujen päivittäminen, tekstinkäsittely, Teams, kuvallisten ohjeiden, oppaiden ja esitteiden laatiminen, some-ilmoitukset)
- some-kanavien käytön osaamista
- soveltuvaa alemman korkeakouluasteen tutkintoa tai aikaisempaa opistotason koulutusta
- itsenäistä ja aktiivista työotetta

Haastattelut järjestetään ke 7.10.2020 ja to 8.10.2020.

Palkkaus KVTES:in ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.
Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: palveluohjaaja Teija Simonen, p. 04010 45723, teija.simonen@nurmes.fi; kulttuurisihteeri Marjo Säkkinen, p. 04010 45150, marjo.sakkinen@nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: palveluohjaaja Teija Simonen, p. 04010 45723, teija.simonen@nurmes.fi; kulttuurisihteeri Marjo Säkkinen, p. 04010 45150, marjo.sakkinen@nurmes.fi

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.