Palveluohjaaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin työllisyyspalvelussa on avoinna palveluohjaajan virka 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palveluohjaajan keskeisiä tehtäviä ovat työttömien asiakkaiden työllistymisen edistäminen yhdessä monialaisen verkoston kanssa, työllisyyden edistämisen kuntakokeiluun liittyvät tehtävät sekä toimintojen jatkuva kehittäminen. Työtä tehdään yhdessä työllisyyspalvelujen tiimissä kuntakokeiluun siirrettyjen TE-asiantuntijoiden kanssa. Teemme tärkeää ja vaikuttavaa työtä, mutta emme tee tätä vakavana, toivottavasti et sinäkään.

Työtehtävässä menestymistä edistävät hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot, oman työn koordinointi- ja suunnittelukyky sekä kehittävä työote ja muutosvalmius. Tässä työtehtävässä pääset näyttämään osaamistasi, luomaan uutta ja rakentamaan tulevaisuutta yhdessä tiimimme kanssa.

Työllisyyden kuntakokeilussa tavoitteemme on löytää keinoja nuorten, pitkään työttömänä olleiden sekä vieraskielisten asiakkaiden työmarkkina aseman parantamiseksi ja ohjata oikeiden palvelujen piiriin.

Eduksi on
- ymmärrys erilaisista työllisyyttä edistävistä toimenpiteistä
- tuntemus työllisyyteen liittyvästä lainsäädännöstä
- kokemus vahvasta yhdessä tekemisestä, sekä verkosto-, oppilaitos- tai yritysyhteistyöstä.

Edellytämme sinulta sosionomi AMK tai aikaisempaa opistotason sosiaali- tai terveydenhuollon tutkintoa. Odotamme kiinnostusta ja asennetta tehtävää kohtaan, näkemystä kehittämismahdollisuuksista sekä positiivista ja muutosmyönteisyyttä. Tervetuloa meille!

Hakemus tulee tehdä 4.8.2021.2021 klo 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Keuruun kaupunki on savuton. Kaupungin henkilöstöllä on uimahalli- ja kuntosalietuus.


Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/tyollisyyspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

työllisyyspäällikkö Erja Ikkala puh. 040 5440 tai sähköposti: etunimi.sukunimi.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Työllisyyspalvelut

Keuruu on hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kauniin luonnon ja vesistöjen ympäröimä vireä maaseutukaupunki. Keuruu on hyvä paikka asua ja harrastaa. Vireä järjestötoiminta, kaunis luonto, rikas kulttuuriperinne ja hyvin hoidetut liikuntapaikat tarjoavat erinomaiset puitteet monipuoliselle harrastus- ja vapaa-ajantoiminnalle. Keuruu tarjoaa upeita mahdollisuuksia elämiseen järven rannalla. Rantatontteja löytyy kaava-alueilta ja kylistä. Hyvien rakennuspaikkojen lisäksi Keuruulla on loistavat julkiset ja kaupalliset palvelut sekä lapsille viihtyisä ja hyvä kasvuympäristö ja kattava kouluverkosto. Keuruu luo kansalais- ja musiikkiopistoineen erinomaiset puitteet elinikäiselle oppimiselle.

Tervetuloa !


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat