test
Palveluohjaaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Palveluohjaaja
SASKY koulutuskuntayhtymä

Haemme positiivista palveluohjaajaa hakija- ja uraohjauspalveluumme. Palveluohjaajana palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Tehtävä on määräaikainen ajalle 10.1.2022-31.12.2022. Kokoaikaisen tehtävän työntekopaikka on Tampere.

Päätehtäviäsi ovat:
- henkilö- ja työnantaja-asiakkaiden neuvonta koulutuspalveluihin liittyen
- yhteydenottopyyntöjen vastaanotto, ajanvaraus ja palveluiden tarjoaminen
- koulutuksiin liittyvien kyselyihin vastaaminen

Odotamme sinulta:
- kiinnostusta ammatilliseen koulutukseen
- myynnillistä- ja asiakaslähtöisä asennetta, reipashenkisyyttä ja yhteistyökykyä
- viihtymistä nopeatempoisessa työympäristössä
- paineensietokykyä
- erinomaista suomen kielen taitoa
- IT-taitoja
- katsomme eduksi englannin kielen taidon sekä aiemman kokemuksen ammatillisesta koulutuksesta ja puhelinasiakaspalvelusta.

Tehtävä on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen alainen. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 5 kk koeaika.

Hakemus tulee tehdä 15.12.2021 klo 14.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse koulutuskoordinaattori Minnaliisa Lampi puh. 040 1679050. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

Lisätietoja

https://sasky.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse koulutuskoordinaattori Minnaliisa Lampi puh. 040 1679050. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.


Osoite: Koulukatu 18, 33200 Tampere

Sinulle suositellut työpaikat